Kaart van Malta

De kaart van Malta met alle eilanden, steden, dorpen en stranden. Bekijk alle belangrijke plaatsen in één handig overzicht!

Eilanden van Malta op de kaart

Malta bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino, Cominotto, Filfla, Fungus Rock, Manoel Island en de St. Pauls eilanden. Deze eilanden staan weergegeven op onderstaande kaart van Malta:

Steden en dorpen van Malta op de kaart

Malta erkent de volgende plaatsen als stad: Birgu, Bormla, Mdina, Qormi, Rabat, Senglea, Siġġiewi, Valletta, Żabbar, Żebbuġ, Żejtun. Voor het toerisme zijn de plaatsen Sliema, St. Julians en Bugibba ook erg belangrijk. Bekijk de ligging van deze plaatsen op de kaart van Malta:

Steden en dorpen van Gozo op de kaart

Gozo kent de volgende steden en dorpen: Victoria (ook wel Rabat), Ghajnsielem, Xaghra, Marsalforn en Xlendi. Bekijk deze plaatsen op de kaart van Gozo:

Stranden van Malta op de kaart

Malta is zeer geschikt voor een mooie zonvakantie. Bekijk de ligging van de beste stranden op onderstaande kaart. Meer weten over één van deze stranden? Lees dan het artikel “Stranden op Malta“.

Stranden op Gozo – kaart

Ook Gozo heeft stranden om trots op te zijn. Onderstaande kaart geeft aan waar je de mooiste plekjes kunt vinden. Voor meer informatie, zie het artikel “Stranden op Malta“.